
Kaç Kişilik: 8-10 kişilik
Hazırlama Süresi: 30dk
Pişirme Süresi: 15dk
Malzemeler
- 125 gram tereyağı
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 tane yumurta
- 1 çay bardağı pudra şekeri
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
- 3 çorba kaşığı kakao
- 3 su bardağı un
Hazırlanışı
Şerbet malzemeleri kaynatılır. 6-7dk kaynaması yeterli, çok fazla kaynatmıyoruz.
Bütün malzemeler bir kapta karıştırılır. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparılıp yuvarlanır. 170 derecede pişirilir.
Hamur fırından çıktıktan sonra ılık şerbete batırılıp bir kaba dizilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder